Cool Handle Pilns pārskats


Foršs rokturis Sīkāka informācija

Kāpēc izvēlēties Foršs rokturis?

  • Cool Handle Rangs - 9.4

Cool Handle Servera atrašanās vietas

Cool Handle Servers in Los AngelesLosandželosa Cool Handle Logo
Resellers
Reseller 3
$125.95 /Katru mēnesi
Pilna informācija
  • Operācijas sistēma
    Linux
  • DISKS
    150GB Kosmoss
  • DATI
    Unmetered Joslas platums
  • Paneļi
    CPanel, WHM
Shared Hosting
Starter
$3.95 /Katru mēnesi
Pilna informācija
  • Operācijas sistēma
    Linux
  • DISKS
    50GB Kosmoss
  • DATI
    Unmetered Joslas platums
  • Paneļi
    CPanel
Shared Hosting
Business
$4.95 /Katru mēnesi
Pilna informācija
  • Operācijas sistēma
    Linux
  • DISKS
    Unlimited Kosmoss
  • DATI
    Unmetered Joslas platums
  • Paneļi
    CPanel
Shared Hosting
Professional
$8.95 /Katru mēnesi
Pilna informācija
  • Operācijas sistēma
    Linux
  • DISKS
    Unlimited Kosmoss
  • DATI
    Unmetered Joslas platums
  • Paneļi
    CPanel
Resellers
Reseller 1
$39.95 /Katru mēnesi
Pilna informācija
  • Operācijas sistēma
    Linux
  • DISKS
    60GB Kosmoss
  • DATI
    600GB Joslas platums
  • Paneļi
    CPanel, WHM
Resellers
Reseller 2
$99.95 /Katru mēnesi
Pilna informācija
  • Operācijas sistēma
    Linux
  • DISKS
    90GB Kosmoss
  • DATI
    Unmetered Joslas platums
  • Paneļi
    CPanel, WHM

Cool Handle Hostinga apskats 2021

Pilnīgs HostMeHost pārskats

Cool Handle piedāvā pamata tīmekļa mitināšanu. Tam ir biznesa, sākuma un Pro plāni. Ir arī tālākpārdevēju apgabals un domēnu reģistrācijas centrs, kur var iegādāties domēnus. Lai gan plāni nav lēti, tie piedāvā neierobežotas funkcijas un bezmaksas vietnes pārsūtīšanu. Tie nodrošina arī diennakts tehnisko atbalstu. Cool Handle var palīdzēt reģistrēties CloudFlare CDN pakalpojumam.

Uzticamība

Cool Handle infrastruktūra ir vietnes sadaļa, kuru varat atrast pārlūkošanas laikā. Jūs jutīsities droši, izmantojot modernu datu centru Losandželosā. Tas ietver lieku barošanu, ugunsgrēka dzēšanu, uzraudzību ārpus objekta un tīkla uzraudzību.

Šķiet, ka vietnē nav minēts darbspējas garantija.

Šīs ir iezīmes

Cool Handle ir pazīstams ar savām augstas kvalitātes funkcijām. SSH piekļuve, vietņu veidotāji, DNS pārvaldība un tūlītējas dublēšanas ir tikai dažas no daudzajām pievilcīgajām funkcijām, kas pieejamas visās pakotnēs. Tie piedāvā neierobežotu joslas platumu un krātuvi, 5 novietotus domēnus, privātumu un bezmaksas iestatīšanu.

Ir pieejami dažādi e-komercijai gatavi iepakojumi, kas nodrošina PayPal maksājumus. ZEN iepirkumu ratiņus un sākuma plānus var izmantot, lai izveidotu savu tiešsaistes veikalu.

Palīdzība

Vietnes kājenē redzēsit 4 atbalsta sadaļas un saiti ar mums sazināties. Šeit jūs atradīsit zināšanu bāzi, kas ir pilna ar informāciju par mitināšanu un vietnēm, video pamācības zināšanu bāzei un biļešu sistēmu.

ASV ir pieejams bezmaksas tālruņa numurs, taču nav iespēju izmantot tiešo e-pastu vai sociālo mediju kanālus. Cool Handle nepiedāvā tiešraides tērzēšanu. __S.17__

Cenu noteikšana

Cool Handle nav piemērots cilvēkiem, kuri domā par budžetu. Tā piedāvā paketes, kas ir dārgākas nekā koplietojamas mitināšanas vietnes augstāka līmeņa plāni. Cool Handle piedāvā e-komercijai gatavas sistēmas un neierobežotas iespējas.

Sākuma plāns sākas ar 29,95 USD, biznesa plāns - 39,95 USD, bet Pro plāns maksā 49,95 USD.

Tas ir lietotājam draudzīgs

cPanel ir iekļauts katrā plānā, padarot darbu vienkāršu ikvienam. Jūs varat uzturēt savu vietni un mitināšanu labi uzturētu neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai pieredzējis lietotājs.

Vietnes dizains un izkārtojums ir vienkāršs. Šīs lapas neapgrūtina un nesajauc, taču tās sniedz pietiekami daudz informācijas, lai palīdzētu jums izvērtēt savas iespējas.

Kopsavilkums

Cool Handle ir jūsu pieejamais pamata mitināšanas pakalpojumu sniedzējs. Lai gan tie nav tik konkurētspējīgi kā sākuma līmeņa mitināšanas pakalpojumu sniedzēji, tie nodrošina neierobežotas funkcijas un e-komercijas paketi ar katru plānu. Viņi veic domēnu reģistrāciju un mitināšanu, tāpēc jūs nesaņemsiet papildu funkcijas. Tomēr viņi labi prot to, ko dara. Lai gan tie varētu sniegt vairāk iespēju klientiem, lai saņemtu atbalstu, var būt nedaudz rūpīgāks, tomēr kopumā tas ir uzticams un viegli lietojams.

Foršs rokturu cenu noteikšana

Tālākpārdevēji
Iepakojums Cena Diska vieta Joslas platums Operācijas sistēma Vietņu skaits Paneļi
Tālākpārdevējs 1 $39.95 60 GB 600 GB linux server plane Neierobežots CPanel, WHM
2. tālākpārdevējs $99.95 90 GB Nav mērīts linux server plane Neierobežots CPanel, WHM
Tālākpārdevējs 3 $125.95 150 GB Nav mērīts linux server plane Neierobežots CPanel, WHM
Koplietošana
Iepakojums Cena Diska vieta Joslas platums Operācijas sistēma Vietņu skaits Paneļi
Starter $3.95 50 GB Nav mērīts linux server plane 1 CPanel
Business $4.95 Neierobežots Nav mērīts linux server plane Neierobežots CPanel
Professional $8.95 Neierobežots Nav mērīts linux server plane Neierobežots CPanel

Vairāki maksājumu veidi

Dažādiem klientiem patīk maksāt dažādos veidos, un Cool Handle ļauj jums tos visus aptvert


Cool Handle - credit
Cool Handle - MasterCard
Cool Handle - debit
Cool Handle - prepaid cards

Foršs rokturis ar dažiem vārdiem

Cool Handle tīmekļa mitināšana: 32 atsauksmes, 4 atbalsta atbildes, 7 atsauksmes, 6 produkti, 0 reklāmas, 3 sociālie tīkli, 17459 domēni, 13130 ​​mitināti kopš 2008. gada

Cool Handle Kuponi un piedāvājumi 2020

$50 Off Web Hosting Package

zc999358988


Discount For $50 of Any Hosting Package

999368459


Get 10% Off on Any Shared Plan.

2011shared


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Derīgs līdz 7/9/2022


Get 10% Off.

DEDIUPGRADE


$50 Off

999381860


Discount 25% Off

gzi25offa1b


Discount 25% Off

sept25off


$50 Off Everything!

zc999361443


15% OFF Shared Hosting Plans With Promo Code ...

jan2011shared


$50 Off Web Hosting Packages

999365825


$50 Off Domains Registration And Web Hosting

999410675


$50 Discount on Domain Registration

999410675and


30% Off For Any Shared Hosting Packaged

DYNAMICWP


photo
30% Off Sitewide + Free Domain Name

MAY30
Derīgs līdz 6/1/2020


photo
30% Off Sitewide

MARCH30
Derīgs līdz 4/1/2020


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Derīgs līdz 2/1/2020


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Derīgs līdz 1/27/2020


photo
30% Off Sitewide

MARCG30
Derīgs līdz 4/1/2020


photo
30% Off Sitewide

FEB35
Derīgs līdz 3/1/2020


photo
30% Off All Webhosting Services + Free Domain

APRIL30
Derīgs līdz 4/17/2020


photo
$50 Off Domains Registration And Web Hosting ...

999438957
Derīgs līdz 10/1/2013


photo
20% Off Any of Their Services -- Exp 3/31/11

madmarch2011
Derīgs līdz 3/31/2011


32 Komentāri

Ben

Oct 18, 2010 07:55
Been using their service for about a year now. Never had any problems. They have always answered support tickets immediately. Uptime has been 100%. Would recommend very highly.

Lorna Reese

Sep 03, 2010 07:23
Cool Handle was so easy to use for amateur like me. I created a professional website with much ease and the template offerings were suitable for my needs. Cool Handle was affordable and the support was outstanding. I highly recommend Cool Handle.

Alejandro Vallejo

Aug 19, 2010 12:02
I use this hosting for a year with this domain, but I have some other domains for a long time now, more than 4 years. Whenever I had to contact the customer support the abnswer was really fast and effective! Ther prices and promotions I had where great, uptime 100%, great features,, what else can I say,,, I really recommend it to other users.

Denis Surnin

Jul 29, 2010 06:25
I use this hosting for a year. I never had to contact the customer support and it says a lot! Clear even to a child panel, and excellent documentation. Never seen uptime. Everything works just great. I recommend CoolHandle hosting.

David Chau

Jul 12, 2010 05:33
CoolHandle provides awesome service with great customer service and the best of all, great prices! There's no need to look anywhere. They are all about customer service...

puja mahapatra

Jul 08, 2010 10:35
I am very happy with the your hosting .No complaints what so ever since I have been using it .I highly highly recommend coo lhandle hosting

Puja Mahapatra

Jul 07, 2010 11:01
CoolHandle is value for money. Good Customer service, clean cpanel and good price makes it ideal for hosting.

simone riccardi

Jan 30, 2011 01:54
At the moment my ticket support system has got an issue and is unavailable since 3 weeks, i haven't got any answer from tech guys.

For communicating they suggest to use the email [email protected] where they never reply me.

The Live chat is mostly off and when someone is there he can't do anything, he can't solve problems and he can't open issue because my account has got a problem on the ticket support system.

I think is one of the worst support I never experienced.

Ruihua

Jul 06, 2010 09:16
Frist, My mother tongue is not english,So my writing is not very smooth.
This web hosting’s Control Panel is Cpanel. it’s very easy to use.
I had open the account 1 years ago. at that time it’s name is not Coolhandle, it is Pronet Hosting.
This web hosting is fast to visit from my country.and the price is cheap and customer service is good. I never had any major issues and whatever small issues occurred were dealt with very efficiently.
But this year I am not need hosting anymore.So I suggest you try this company here.

Bill Friend

Jul 05, 2010 03:04
Although I have not used this domain and hosting for a high usage site, the uptime as far as I can tell has been pretty much 100%. I have needed to contact customer support on one occasion and the response was fast and efficient and although the price is not the cheapest, because of the service I have received, I would have no hesitation in recommending CoolHandle.

Pasquale Cosimo Zappia

Jun 11, 2010 04:58
Hi,
I have tried many hosting services available but I was never happy with the service they get up to that I have not activated with a hosting Pronethosting is now CoolHandle have an exceptional technical support and then their hosting service is not limited as other example I have been customer for 6 months with a provider that does not even allow me to use the Membership API .NET 2.0 with CoolHandle instead allows me to run scripts and install any application to ASP.NET.

I recommend it to everyone.

Hello

P.S. I apologize for my English.

Yousif

May 23, 2010 04:12
I have had the pleasure of using Coolhandle since Late 1 year.

Coolhandle.com gave me the most stable, cheap web hosting, also gave me the best quality, so no down time!!

Aaron Goodwin

Apr 07, 2010 12:08
I have had the pleasure of using Coolhandle since Late 2005/2006 I could not say enough good things about them, I have actually never had to contact them for technical issues, my site has had ZERO down time in five years!

When I do speak to them they are friendly courteous and efficient.

I've recommended coolhandle to six friends and associates over the years and they are equally pleased.

Price point for services rendered can NOT be beat.

I know I'll be with them for the rest of my professional life.

Piyush Hari

Jul 08, 2010 04:00
I moved to CoolHandle after I had bad experience with GoDaddy and it was worth the move. The Cpanel is blazingly helpful, creating databases, managing them through phpmyadmin, creating FTP users etc is easy. I will give me 2 thumbs up for Cool Handle.

Dmitriy

Mar 04, 2011 05:55
Enjoyed a year without any complaints. Purchased by a promo code for $ 22.90 year ago, including the domain (with domain privacy). Great price! The current price of $4.95/mo. also not too bad. In Russia it is much more expensive, from $10/mo. and the quality is worse and there is a limit on the store and bandwidth. Very liked the CPanel - everything is simple, convenient and functional.

David McDougall

Sep 08, 2010 07:45
During the time I have used CoolHandle Web Hosting's service I have found them to be reliable, efficient, affordable and they have provided excellent support and customer service.

I have been very happy with this Web Hosting Company and would highly recommend them to anyone requiring a fast, efficient and reliable business partner.

wiwle

Mar 17, 2011 02:34
It's a very excellent webhoster.During the time I have used CoolHandle Web Hosting's service I have found them to be reliable, efficient, affordable and they have provided excellent support and customer service.

I have been very happy with this Web Hosting Company and would highly recommend them to anyone requiring a fast, efficient and reliable business partner.

I paid it only for $1/year,and they hava a good customer support when i have some questions.

Richard

Apr 20, 2015 03:38
Coolhandle ir lielisks
Es izmantoju atdzesētu pakalpojumu servisu no pēdējiem 2 gadiem, un līdz šim brīdim neesmu saskāries ar jebkādām problēmām, tāpēc nekad nav nepieciešams piezvanīt klientu apkalpošanas dienestam. Es ieteiktu atdzist rokturi 3 saviem draugiem, un es vēlētos ieteikt arī jūs, puiši.

Susan

Sep 26, 2014 12:32
June 10 deducted $277 from my account and I cancelled it within 5 mins but no refund yet just tons of excuses...I have filed report with bbb next stop Florida States Attorneys office

Michael Best

Aug 01, 2014 10:48
Coolhandle. ir Viens.
Coolhandle ir neapšaubāmi vienkāršākais tīmekļa mitināšanas pakalpojumu sniedzējs, ar kuru līdz šim esmu saskāries, un tas padara visu procesu tik vienkāršu un skaidru pat tādiem iesācējiem kā es. Viņi patiešām atbilst tur nosaukumam. Klientu atbalsts ir tik pacietīgs un saprotošs, ka viņi tiešām zina lietas, neatkarīgi no tā, kā es uzdodu jautājumu, viņiem ir pareizā atbilde, bet, godīgi sakot, vadības paneli ir tik viegli izmantot, un man tas jāsaka jūtieties par to kvalitatīvi, salīdzinot ar citiem, kurus esmu izmēģinājis, ar visu nepieciešamo, lai izveidotu visaugstākās kvalitātes profesionālu vietni. Saliekot to kopā ar ļoti saprātīgu cenu, un jums ir pakalpojums, kuram daudzi citi uzņēmumi tur nevar būt līdzīgi ...

Unhappy

Mar 09, 2011 06:20
This host company has been an absolute nightmare for me. I have had so many problems that can never be figured out and it seems that once the problem gets to a point that nobody can solve it I get the following response:

"Hello,

Thank you for your response.

We are forwarding this over to our Administrators for further review."

That is an actual copy of a support response that I get when they can't resolve the problem and then I don't hear from anyone again and nothing ever gets fixed.

I've had problems all the way from control panel access info changing several times without any notification to emails not being received with horde mail to PHP form submissions not working properly. And as far as the PHP forms not working properly the response ...

Phyllis

Jul 21, 2012 12:17
Coolhandle .com ir vissliktākais.
Es neizmantoju viņu pakalpojumu un kopš maija esmu mēģinājis atcelt.
Viņi man saka, ka to darīs tikai tiešsaistē, ko es esmu izdarījis, bet es nepabeidzu vienu lietu, ko viņi man nosūtīja pa e-pastu, bet, tā kā viņi ne vienmēr izmanto coolhandlehosting - dažreiz viņi izmanto Max vai kaut ko citu, es neatbildēju pareizi un viņi turpina rēķinu man 94,78 USD par vēl 3 mēnešiem. Pirmo reizi, kad es zvanīju, viņi bija noderīgi un palīdzēja man atcelšanas procesā, es domāju. Kad man atkal izrakstīja rēķinu, es piezvanīju, un persona to darīja tiešsaistē no pirmā paziņojuma, vai arī mēs turpinām izrakstīt rēķinu. Man nav bijusi šī problēma ar citiem tiešsaistes pakalpojumiem. Viņu kalpošana ir bijusi skumja un neveiksmīga.
petreadw ...

dewebmeester

Apr 18, 2012 11:33
coolhandle nav nopietns, nav pakalpojumu, nedarbojas
Mēģina palīdzēt klientam un pārsūta viņa domēnu uz atdzišanu; kāpēc foršs rokturis? jo šī bija saite, kuru viņš saņēma pa e-pastu. Šķiet, ka šī ir bijusi surogātpasta saite, jo viņš būtu varējis pāriet uz jebkuru uzņēmumu. Pārskaitījums pabeigts pēc 15 dolāru samaksas un pēc 10 dienām joprojām nav pabeigts. Sazināties ar coolhandle nav iespējams. Biļešu sistēma NEDRĪKST, un pēc tam, kad esmu nosūtījis viņiem pastu, es saņemu ziņojumu, kas man jāsūta. Pēc viņu informēšanas biļešu sistēma nedarbojas, viņi atbild ar citiem standarta un automatizētiem e-pastiem. Es pat viņiem nosūtīju savus pieteikšanās akreditācijas datus un lūdzu atvērt biļeti, ja viņi domā, ka tā darbojas. Nav atbildes. Es domāju, ka man ir jāaizmirst par t ...

Kontiki Brown

Mar 26, 2012 05:51
Coolhandle Rocks !!
Coolhandle ir bijusi mana mitināšanas vietne vairāk nekā gadu, un es viņus mīlu, nekad nav problēmu, un man vienmēr ir lieliska klientu apkalpošana. Manai vietnei nekad nav dīkstāves, un tā vienmēr darbojas un darbojas. Katru reizi, kad zvanāt uz klientu apkalpošanas centru, viņi ir gatavi jums palīdzēt. Coolhandle ir vienīgais hostings, kuru es plānoju izveidot, un neviens cits nav vajadzīgs, jo tie ir lieliski.

neil

Apr 05, 2013 09:18
Kad radās grūtības, tās nebūt nebija foršas, tās bija aukstas un [...]
Slikts stāsts - ColdHandle. Es bez problēmām biju bijis kopā ar Coolhandle apmēram 2 gadus. Man bija apmēram 25 pilnībā izveidotas funkcionējošas vietnes, kas man nopelnīja nevis milzīgas summas, bet noteikti daļu no maniem ienākumiem. Un tad manā kredītkartē notika uzlaušanas mēģinājums. Banka ieteica, ka tā tika atcelta un izsniegta jauna karte. Tā arī izdarīju. Tieši pēc tam pienāca mans mitināšanas rēķins, bet es aizmirsu nomainīt jauno kredītkartes numuru savā Coolhandle mitinātājā. Kad tika saņemts e-pasta rēķina paziņojums, nez kāpēc tas nonāca manā surogātpasta mapē, un Coolhandle atcēla manu mitināšanu. Nākamajā dienā es viņiem rakstīju, skaidrojot notikušo ...

fatlossm

Jan 03, 2012 03:34
Cool Handle ir lielisks
Es pirmo reizi esmu izmēģinājis Cool roktura mitināšanu, un es nespēju noticēt, cik vienkārši to ir izmantot un izveidot vietni. Arī viss tiek darīts ļoti ātri, un viņu piedāvātās maksājumu paketes ir ļoti pieņemamas jebkura veida plānam, kuru vēlaties. Pilnīgs iesācējs to varētu izmantot, un es to ieteiktu ikvienam, kurš meklē ātru un uzticamu mitināšanu.

intern69

Nov 23, 2011 10:38
coolhandle.com ir lielisks
Tur ir daudz hostinga uzņēmumu, un daži, un labi, un daži nav. Pirms izvēlējos coolhandle, es devos un veicu dažus pētījumus, lai uzzinātu, kura mitināšanas kompānija piedāvās daudz, kuru citu lietotājs novērtēja ļoti labi, kā bija klientu apkalpošana un citas funkcijas. Pēc plašiem pētījumiem koprokturis vienmēr bija top 3, un pēc sarunas ar cilvēkiem, kuri tur izmantoja pakalpojumu, es biju pārliecināts, ka viņi atbilstu manām vajadzībām.
Kopš tā laika, kad esmu bijis kopā ar atdzejoto roku, man vienmēr ir bijušas apmierinātas vajadzības. Man ir ļoti viegli sasniegt klientu apkalpošanu, un jūs vienmēr atbildat savlaicīgi.
Esmu ieteicis dažiem saviem draugiem, un viņiem ir arī lieliski ...

Chris Carter

Nov 18, 2011 05:08
CoolHandle mitināšana
Es tikai vēlos ļaut cilvēkiem zināt, ka CoolHandle ir lieliska vieta, kur mitināt jūsu domēnus, tur soport ir lieliski, un tur ir jāaplūko cenas. Vienkārši pārbaudiet tos, tas ir jūsu laika vērts

Jacki Houghton

Nov 09, 2011 03:47
Es mīlu Coolhandle, un man to ir bijis daudz!
Es atklāju, ka Coolhandle ir lielisks hostinga uzņēmums. Man bija daudz problēmu, nezinot, ko darīt, un viņi bija tik izpalīdzīgi un ātri. Man bija gluda braukšana, kad es iemācījos virves, un tās mani nekad nepievīla.
Es jums ļoti iesaku Coolhandle!

J.A. Hels-Hansen

Jun 21, 2011 02:18
Coolhandle ir tiešām foršs !!!
Jau kādu laiku savām vietnēm esmu izmantojis Coolhandle tīmekļa mitināšanu. Esmu izmēģinājis daudzus citus mitināšanas uzņēmumus savai tīmekļa vietnei, vietnēm un domēnu nosaukumiem, taču manu lapu ielāde vienmēr bija ārkārtīgi lēna, un pakalpojums bija ļoti slikts. Tāpēc es meklēju jaunu tīmekļa mitināšanas uzņēmumu, un mani draugi man pastāstīja par Coolhandle.

Kopš tā laika es vairs nevēlos mainīt savu mitināšanu citā uzņēmumā!
Es esmu tik laimīga un jūtos ļoti laimīga, ka mani frieni man pastāstīja par Coolhandle. Šis padoms bija labākais gadu laikā, kopš tā laika manas vietnes ir stabilas un sniedz man visu laiku labāko sniegumu !. Arī profesionāls un ekspertu palīdzības dienests ar lielisku reakcijas laiku.

Paldies, paldies ...

Siby Paul

Jun 05, 2011 12:41
Forši cilvēki, ar kuriem jācīnās
Esmu bijis kopā ar coolhandle.com cilvēkiem vairāk nekā 5 gadus. Šo gadu laikā man ir bijusi vislabākā pieredze viņu apkalpošanā. Esmu ļoti apmierināta ar viņu mitināšanu un varu tos ar entuziasmu ieteikt ikvienam.

Viņu klientu atbalsts ir labs un darbspējas laiks ir lielisks. Es novēlu viņiem visus panākumus - Siby Paul

Jan 09, 2012 08:12
Coolhandle atbalsts Sucks!
Es pierakstījos šajā uzņēmumā, izmantojot Moniker. Par ko es ļoti atzīmēju, jo Monikers ir bijis izcils.

Līdz šim apmēram 4 reizes esmu mēģinājis sazināties ar atbalsta dienestu saistībā ar to pašu problēmu. Katru reizi, kad saņemat atbildi, ka viņi atbild 8 stundu laikā, blā. Nekas!

Arī tās ir atšķirīgas cenas, nekā Moniker reklamēja. Man bija viena atbilde par to. & quot; Mūsu silīte sazināsies ar jums. & quot; Vēl to nav izdarījis! Viņu atbalsts ir nevērtīgs!

Ja viņi šodien neatbild, pēc manas 5. identiskās atbalsta biļetes. (kuru jūs nevarat izsekot!) Man būs jāsazinās ar Monikeru un jāpaziņo viņiem, cik slikti ir šie cilvēki!